Responsive Menu
Add more content here...

Biezpiena cepumi

Biezpiena cepumi

Gardi biezpiena cepumiņi, kuru pagatavošana neaizņems vairāk par stundu.

Sastāvdaļas biezpiena cepumiem:

  • 300g biezpiens
  • 150g sviests
  • 200g milti
  • 1 ola
  • 1 tējk. cepamais pulveris
  • cukurs

Biezpiena cepumu pagatavošana:

  1. Samīca bļodā biezpienu ar mīkstu sviestu
  2. Pievieno olu un kārtīgi sajauc
  3. Pievieno cepamo pulveri un miltus.
  4. Iegūto mīklu izrullē plānā kārtā un ar glāzi izspiež aplīšus.
  5. Iegūtos aplīšus apviļā cukurā un pārloka uz pusēm un tad vēlreiz uz pusēm
  6. Uz cepamas plātnes uzliek cepamo papīru. Uz tās izkārto izveidotos cepumiņus
  7. Liek cepties aptuveni 180 grādos 15-20 min

Vidū cepumiņi ir mīksti, bet ārpusē kraukšķīgi.

Lai labi garšo!

Article Tags:
·
Article Categories:
Cepumi · Konditoreja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *