Responsive Menu
Add more content here...

Vistas buljona zupa

vistas buljona zupa

Šī sildošā un bagātīgā vistas buljona zupa ar makaroniem ir lieliska maltīte jebkurā gadalaikā. Tā ir viegli pagatavojama, sātīga un pilna ar dārzeņiem, kas piešķir tai patīkamu garšu un uzturvielas. Vistas buljona zupas recepte būs piemērota gan ikdienas pusdienām, gan vakariņām, un to novērtēs visa ģimene. Izmēģini un izbaudi mājās gatavotu vistas buljonu!

Sastāvdaļas:

  • 4 vistas kājas, spārni vai šķiņķīši
  • 250 g makaronu
  • 1 sīpols
  • 2 burkāni
  • 2 kartupeļi
  • 20 g sviesta
  • Saišķis pētersīļu
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Dārzeņu garšvielu maisījums pēc izvēles

Pagatavošana:

  1. Katlā uzvāri aptuveni 1,5 litrus ūdens, pievieno ripiņās sagrieztus burkānus un garšvielas.
  2. Uz pannas sviestā apcep smalki sagrieztu sīpolu kopā ar vistas gabaliņiem, līdz tie iegūst viegli zeltainu nokrāsu.
  3. Pievieno apcepto vistu un sīpolus katlā pie burkāniem un vāri, līdz gaļa kļūst mīksta un viegli atdalās no kauliem.
  4. Kad vista gatava, izņem to no zupas, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāri vēl 15 minūtes.
  5. Pēc tam pieber makaronus un turpini vārīt, līdz tie ir mīksti.
  6. Vistu var atkaulot un pievienot atpakaļ katlā vai pasniegt atsevišķi.
  7. Pārkaisi ar svaigi sakapātiem pētersīļiem un baudī šo garšīgo un sildošo zupu!

Article Categories:
Zupas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *